Uitbetalingsschema

Schema en paytable met waardes en symbolenBenieuwd naar het uitbetalingsschema van de Billyonaire? Je kunt dit eenvoudig benaderen door op HELP te drukken. Je krijgt dan een nieuw scherm waarin je door 4 tabbladen heen kunt bladeren. Op het tweede tabblad vind je bijvoorbeeld de winlijnen, waarin je eenvoudig kunt zien waar je de winnende symbolen dient te verzamelen om tot een mooie winst te kunnen komen. Speel je met het maximale aantal winlijnen? Dan kun je haast iedere ronde een winst bijschrijven, waarvan je de hoogte na kunt gaan door het uitbetalingsschema van de Billyonaire erbij te pakken.

Zodra je op HELP klikt heb je de mogelijkheid om door de verschillende pagina’s heen te bladeren, met PREVIOUS PAGE en NEXT PAGE. Via PAGE INDEX kom je bij een overzicht van de diverse pagina’s, om bijvoorbeeld de winlijnen of het uitbetalingsschema aan te klikken. Via RETURN TO GAME kun je eenvoudig terugkeren naar de rollen. Heb je de verschillende winlijnen onder de knie en wil je ze gaan gebruiken om een mooi bedrag te verdienen? Ga dan aan de slag met Billyonaire en gebruik GAMBLE om de bedragen die je verdient na een ronde ook nog eens verder te kunnen verdubbelen.

schema met alle winlijnen die er te combineren zijn40 winlijnen op de Billyonaire

Je hebt de beschikking over in totaal 40 winlijnen op de Billyonaire. Dit betekent dat je met het maximale aantal winlijnen haast iedere ronde een mooi bedrag bij kunt schrijven. De kans is bijna 100% dat je een bedrag zal winnen, gezien het grote aantal combinaties dat je kunt maken. Verschijnen de winnende symbolen schuin onder elkaar? DE kans is groot dat het een van de winlijnen vormt. Wil je een zo groot mogelijke kans op winst op de Billyonaire maken? Dan is het verstandig om je ronden te spelen met alle 40 winlijnen.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat een groter aantal winlijnen vraagt om een grotere inleg per ronde. Des te meer van de winlijnen je activeert, des te groter ook het bedrag is waarmee je speelt. Wil je vooral het spel onder de knie krijgen en nog niet teveel risico nemen? Dan kun je ervoor kiezen om nog niet alle winlijnen te activeren. Indien je ook de bonus spins wilt vergaren kun je de kans daarop echter wel groter maken door hier juist wel mee te spelen. Maak zelf een afweging, zodat je het juiste aantal winlijnen kunt selecteren op de Billyonaire.

Uitbetalingsschema van de Billyonaire

Het uitbetalingsschema van de Billyonaire geeft aan welke symbolen de hoogste bedragen aan uitbetalingen opleveren. Je kunt hier vrij eenvoudig aan zien dat het vooral interessant is om Billy zelf te verzamelen, of in ieder geval voor de auto te gaan. Dit levert je bij 5 van de symbolen op de rollen een prachtige uitbetaling op, terwijl Billy je bij 5x op de rollen een enorme prijs op zal leveren. Bovendien kun je rekenen op 7 bonus spins indien je hem minimaal 3x op de rollen laat verschijnen. Je zorgt er op die manier voor dat je het bonusspel van de Billyonaire kunt spelen, zodat je haast zeker een mooi bedrag zal verdienen.

De auto levert je ook al bij 3x een mooie prijs op. Het casino Grand X is het wild symbool op de Billyonaire. Hiermee zorg je ervoor dat je het symbool over kunt laten gaan in wat je op dat moment nodig hebt, om voor een winnende combinatie te zorgen.

Draai je een van de andere symbolen? Dan zal de winst lager uitvallen, iets wat je na kunt gaan in de uitbetalingstabel van de Billyonaire. De dibbelstenen en de kaarten leveren je nog relatief veel op, net iets minder dan de kat, maar aan de andere kant al wel meer dan het geld of de krant. Met de kopjes koffie, sigaren en sterke drank verdien je het minst, maar deze symbolen komen aan de andere kant relatief veel voor op de Billyonaire. Je hebt op de gokkast van Amatic op die manier een eerlijke kans op een mooie winst, zodat je er op een leuke manier op kunt spelen en je de kans op winst zo groot mogelijk kunt maken. Probeer de gokkast in ieder geval een keer uit, de kans is groot dat je daarna niet anders meer wilt.