Handleiding

Op zoek naar een handleiding voor Billyonaire, een van de Amatic gokkasten waarmee je kans maakt op mooie prijzen? Je kunt terugkeren naar het Chicago in de jaren ’30, waar je als lid van de billionaire’s club op zoek kunt gaan naar hoge winsten. Bepaal zelf de inzet waarmee je wilt spelen en zorg er op de Billyonaire dat je toe werkt naar de winnende symbolen op de winlijnen. Op die manier kun je een prachtig bedrag verdienen en zorg je ervoor dat je ruim verdient aan deze gokkast.Knoppen op de Billyonaire

Je komt op de Billyonaire een aantal verschillende knoppen tegen, die je kunt gebruiken om het spel te spelen. Het gaat allereerst om AUTOSTART, al is het verstandig om daar nog niet direct gebruik van te maken zodra je begint met spelen. Indien je nog weinig ervaring hebt is het beter om het spel eerst handmatig onder de knie te krijgen, zodat je later eventueel gebruik kunt maken van de mogelijkheid om het spel automatisch te spelen. Je speelt dan sneller, waardoor je meer ronden kunt afwerken en je de kans op een winst toe kunt laten nemen.

Aan de andere kant zie je de knop EXIT, waarmee je het spel uiteraard verlaat. Verder zie je de knop GAMBLE, die je kunt gebruiken om de mogelijkheid tot gokken met een winst in of uit te schakelen. Zodra je een bedrag wint op de Billyonaire heb je de kans om daarmee te gokken en de winst per goede voorspelling te verdubbelen. Je dient te voorspellen of er een rode of zwarte kaart tevoorschijn komt. Wil je dit niet? Dan kun je GAMBLE gebruiken om de mogelijkheid weer uit te zetten. In dat geval speel je gewoon verder op de rollen na een winst, alsof de mogelijkheid tot verdubbelen niet bestaat.

Tenslotte kun je gebruik maken van de knoppen BET en START. De eerste staat voor de mogelijkheid om je inzet per ronde aan te passen. Wil je graag rustig aan beginnen, of wil je aan de andere kant groots van start gaan op de Billyonaire om meteen kans te maken op een hoge winst? Zodra je tevreden bent met de inzet en je hebt bepaald of je wilt gokken met de winsten kun je op START drukken. Het spel zal van start gaan, dus zorg ervoor dat er op de rollen een winnende combinatie verschijnt.

Informatie op het scherm

Bovendien zal er tijdens het spel nog wat extra informatie op het scherm verschijnen. Het gaat bijvoorbeeld om LAST WIN, waarmee de Billyonaire aangeeft wat je de vorige ronde hebt weten te winnen. Op die manier kun je je voortgang bijhouden. Met CREDIT kun je zien welk tegoed je nu nog hebt, dus waar je mee kunt blijven spelen. TOTAL BET geeft aan welk bedrag je inzet op de gokkast, om kans te maken op mooie winsten. Houd de informatie op de Billyonaire goed in de gaten, om na te gaan of je wint en of je nog met de gewenste inleg speelt.

Speel de Billyonaire gokkast

Wil je de Billyonaire spelen? Zodra je op START drukt zullen de rollen stuk voor stuk in beweging komen. Je hebt in totaal de beschikking over 5 verschillende rollen en enkele tientallen winlijnen. Je kunt zelf bepalen of je alle winlijnen wilt activeren, of dat je slechts met een deel wilt spelen. Des te meer winlijnen je activeert, des te groter je de kans maakt dat je daadwerkelijk een mooi bedrag zal winnen. Aan de andere kant kan een kleiner aantal winlijnen ervoor zorgen dat je langer met je tegoed kunt doen, omdat de inzet per ronde dan lager is.

Win je een mooi bedrag op de Billyonaire? Dan komt dit automatisch bij je tegoed in het spel, behalve wanneer je ervoor kiest om GAMBLE te activeren. In dat geval speel je nog om de winst die je net maakte te verdubbelen. Slaag je daar een paar keer achter elkaar in? Dan zorg je er op de Billyonaire voor dat je de winsten snel op kunt laten lopen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de gokkast goed uit te proberen en ervoor te zorgen dat je alle mogelijkheden onder de knie krijgt.