Bonusspel

Schermafbeelding van spelDe Billyonaire gokkast beschikt over een bonusspel, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om snel aanvullende prijzen te winnen. Tijdens het bonusspel krijg je de beschikking over een extra wild symbool, waardoor je veel meer kans maakt om een leuke winst bij te schrijven. Speel je de Billyonaire voor het eerst? Kies dan een relatief lage inzet, zodat je ook het bonusspel een keer uit kunt proberen en je daar kennis mee kunt maken.3 of meer Billy symbolen op de Billyonaire

Je kunt het bonusspel op de Billyonaire activeren door minimaal 3 Billy symbolen te activeren. De Gangster Billy is het hoofdpersonage van de gokkast, waardoor de kans groot is dat je deze geregeld tegen zal komen. Billy is een personage voor een aas uit het deck met speelkaarten, waardoor je hem direct herkent. Slaag je erin Billy te draaien? Zorg ervoor dat je dit minimaal 3x in een ronde voor elkaar krijgt. Door 3 of meer Billy’s op de Billyonaire te draaien krijg je toegang tot het bonusspel en kun je dit gaan spelen.

Het maakt niet uit op welke positie je Billy draait, mits hij maar minimaal 3x voorkomt. Indien je daarin slaagt ontvang je 7 bonus spins voor de Billyonaire, waardoor je daar direct goed mee vooruit kunt. Je hebt een aantal bonus spins te gaan, die je stuk voor stuk kunt gebruiken om een mooie extra winst te maken. Je speelt de bonus spins tijdens het bonusspel van de Billyonaire met dezelfde inzet als die je tijdens het reguliere spel gebruikt. Bovendien zal het aantal winlijnen gelijk zijn, waardoor het de moeite waard is om de bonus spins te proberen te verdienen met een hoge inzet en een hoog aantal winlijnen.

Uitleg bonusspelExtra
Wild symbool op de gokkast

Zodra het bonusspel met de bonus spins op de Billyonaire van start gaat wordt er allereerst een extra wild symbool gekozen. Dit gebeurt volledig willekeurig, wat betekent dat ieder bonusspel op de Billyonaire anders van start kan gaan. Het extra wild symbool kan werkelijk alles zijn, behalve Billy zelf. Het is wat dat betreft te hopen dat het een van de symbolen is die relatief veel voorkomt, aangezien je er daarmee voor zorgt dat je de kans op winst tijdens het bonusspel van de Billyonaire zo groot mogelijk kunt maken.

Vervolgens zal de extra wild alle andere symbolen kunnen vervangen, tijdens het bonusspel. Uiteraard geldt dit opnieuw niet voor Billy, dit is het symbool dat ook tijdens het bonusspel centraal zal staan. Je kunt de extra wilds gebruiken om andere symbolen mee te vervangen, zodat het vrij eenvoudig wordt om tijdens de bonus spins een winnende combinatie op een rij te zetten. Indien je het bonusspel van de Billyonaire regelmatig speelt kom je er vanzelf achter hoe dit spel werkt en hoe je er met de juiste extra wild voor kunt zorgen dat je kansen op winst behoorlijk toe zullen nemen.

Bonus spins spelen en opnieuw verdienen

Zodra je goed weet hoe het bonusspel van de Billyonaire werkt kun je daar zelf mee aan de slag. Zoals aangegeven heb je 7 bonus spins tot je beschikking, wanneer je 3x een Billy draait tijdens het reguliere spel. Draai je hem vaker op de rollen? Dan kun je rekenen op nog meer bonus spins, waardoor de kans bijna 100% is dat je er een mooi bedrag mee zal winnen. Zorg ervoor dat je het bonusspel regelmatig kunt spelen, zodat je alles uit de Billyonaire kunt krijgen en je goed door krijgt hoe je de winsten op kunt stapelen.

Ook tijdens de bonus heb je de mogelijkheid om bonus spins te verzamelen, waardoor het de moeite waard is om goed op Billy te blijven letten en ervoor te zorgen dat je hem regelmatig draait. Op die manier weet je zeker dat je de bonus nog even vol kunt blijven houden, waardoor je ervaringen met Billyonaire je waarschijnlijk een mooi bedrag op zullen leveren. Gebruik je buiten de bonus om ook de mogelijkheid tot GAMBLE? Dan zorg je ervoor dat je de winsten kunt verdubbelen, waardoor je razendsnel een mooi bedrag bij elkaar speelt en de gokkast je behoorlijk wat op kan leveren.